Despre Noi

Inca de la infiintare in anul 2000 firma CLIMAX S.R.L. a ramas o companie specializata in domeniul sanatatii si securitatii in munca protectia muncii, ulterior largindu-si aria de servicii activand si in domeniul situatiilor de urgenta.

Calitatea serviciilor oferite este data de experienta si activitatea indelungata a oamenilor care alcatuiesc echipa CLIMAX, specialisti cu o bogata experienta profesionala in domeniul securitatii si sanatatii in munca si cel al apararii impotriva incendiilor.

Dupa cativa ani de existenta pe piata serviciilor de acest gen, am reusit sa construim un portofoliu de clienti reprezentativi pentru mai multe domenii de activitate, clienti care au avut si au in continuare incredere in profesionalismul societatii noastre. In acest moment activam atat in judetul Covasna cat si in Brasov.

Scopul nostru este sa reducem pe cat posibil suferinta umana cauzata de accidentele de munca, boli profesionale, incendii si alte evenimente, si sa ne convingem clinetii ca investitia in prevenire inseamna castig asigurat pe termen lung.Copyright SC Climax SRL Home | Servicii | Contact